Villa DIDI

Villë 𝗗𝘂𝗽𝗹𝗲𝘅 Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo, koridor dhe terasën rreth 20m2 , në katin

Villa LINUSHI

Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën rreth 35m2 , në katin e dytë ka

Villa METI JUNIOR

Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën rreth 35m2 , në katin e dytë ka

Villa METI SENIOR

Villa ka kapicetet prej 6 personash të rritur. Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën

Villa MILE

Villa ka kapicetet prej 6 personash të rritur. Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën

Villa NOLI

Villa ka kapicetet prej 6 persona të rritur. Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën rreth 35m2

Villa REMA

Villa ka kapicetet prej 6 persona të rritur. Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën rreth 35m2

Villa SOKOLI

Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo, koridor dhe terasën rreth 20m2 , në katin e dytë

Villa TAFOLLI A

Kati i parë posedon; Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën rreth 35m2 , në katin e dytë ka