OverView

Villë 𝗗𝘂𝗽𝗹𝗲𝘅
Kati i parë posedon;
Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo, koridor dhe terasën rreth 20m2 , në katin e dytë ka 1 dhomë gjumi në të cilën ka një shtrat dopio dhe një shtrat tek .
Villa ka kapicetet për 𝟑 persona.
Villa është gërshëtim i modernës me tradicionalën ku mbizotëron druri dhe guri natyral dhe është në harmoni me ambientin që e rrethon.
Villa ka të gjitha paisjet për përgatitjen e ushiqmeve duke filluar nga oxhaku klasik jashtë në terasë me të gjitha paisjet për grill si dhe kuzhina moderne brenda, ka të gjitha paisjet për të gatuar ushqimet me gjërat që i keni marrë me vete.
Villa për ngrohje ka stufë te druve dhe ka qasje në 𝗧𝗩 dhe 𝐖𝐈𝐅𝐈.
𝐕𝐞̈𝐫𝐞𝐣𝐭𝐣𝐞:
Përdorimi i energjisë elektrike dhe ujit duhet shfrytëzuar me kujdes pasiqe energjia alternative që e grumbullojmë nga dielli është më efikase gjatë dites ,prandaj ju lusim që ta kurseni e sidomos gjatë natës!
Kompleksi Turistik – 𝐆𝐮𝐫𝐢 𝐃𝐞𝐥𝐥𝐨𝐜𝐢𝐭
Aty ku lind dielli!

Services

  • 1 Natë- 149€
  • 2 Netë- 249€
  • 3 Netë- 399€
  • 7 Netë- 699€
From: 149.00 / Night
3 Adults 1 Children
79m2

Calendar

  • Available
  • Booked

Booking form

Other Rooms