OverView

Kati i parë posedon;
Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën rreth 35m2 , në katin e dytë ka 2 dhomë gjumi dopio .
Villa ka kapicetet prej 𝟰 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮 dhe posedon “𝐉𝐚𝐜𝐮𝐳𝐢” .
Villa është e punuar me dru masiv dhe është në harmoni me ambientin që e rrethon.
Villa ka të gjitha paisjet për përgatitjen e ushiqmeve duke filluar nga oxhaku klasik jashtë në terasë me të gjitha paisjet për grill si dhe kuzhina moderne brenda, ka të gjitha paisjet për të gatuar ushqimet me gjerat që i keni marrë me vete,  kurse për ngrohje ka stufë te druve dhe ka qasje në 𝗧𝗩 dhe 𝐖𝐈𝐅𝐈.
𝐕𝐞̈𝐫𝐞𝐣𝐭𝐣𝐞:
Përdorimi i ujit dhe energjisë elektrike duhet shfrytëzuar me kujdes pasiqe energjia alternative që e grumbullojmë nga dielli është më efikase gjatë dites ,prandaj ju lusim që ta kurseni e sidomos gjatë natës!
Kompleksi Turistik – GURI DELLOCIT
Ju mirëpresim !

Services

  • 1 Natë- 149€
  • 2 Netë- 249€
  • 3 Netë- 399€
  • 7 Netë- 699€
From: 149.00 / Night
4 Adults 2 Children
92m2

Calendar

  • Available
  • Booked

Booking form

Other Rooms