OverView

Villa ka kapicetet prej 6 persona të rritur.
Kati i parë posedon;
Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën rreth 35m2 ,
në katin e dytë ka banjo dhe 3 dhoma gjumi (secila prej tyre ka ballkonin me pamje magjepëse ) dy dhoma gjumi standarde me shtretër dopio dhe një dhomë me dy shtretër të ndarë.
Villa është gërshëtim i modernës me tradicionalën ku mbizotëron druri dhe është në harmoni me ambientin që e rrethon.
Villa ka të gjitha paisjet për përgatitjen e ushiqmeve duke filluar nga oxhaku klasik jashtë në terasë me të gjitha paisjet për grill si dhe kuzhina moderne brenda, ka të gjitha paisjet për të gatuar ushqimet me gjerat që i keni marrë me vete,
kurse për ngrohje ka stufë te druve dhe ka qasje në TV dhe WIFI.
Vërejtje:
Përdorimi i ujit dhe energjisë elektrike duhet shfrytëzuar me kujdes pasiqe energjia alternative që e grumbullojmë nga dielli është më efikase gjatë dites ,prandaj ju lusim që ta kurseni e sidomos gjatë natës!
Kompleksi Turistik – Guri Dellocit
Aty ku lind dielli!

Services

  • 1 Natë- 149€
  • 2 Netë- 249€
  • 3 Netë- 399€
  • 7 Netë- 699€
From: 149.00 / Night
6 Adults 3 Children
154m2

Calendar

  • Available
  • Booked

Booking form

Other Rooms