OverView

Kati i parë posedon;
Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo, koridor dhe terasën rreth 20m2 , në katin e dytë ka 1 dhomë gjumi në të cilën ka një shtrat dopio dhe një shtrat .
Villa ka kapicetet prej 𝟑 rritur dhe fëmijë .
Villa është gërshëtim i modernës me tradicionalën ku mbizotëron druri dhe është në harmoni me ambientin që e rrethon.
Villa ka të gjitha paisjet për përgatitjen e ushiqmeve duke filluar nga paisjet për grill si dhe kuzhina moderne brenda, ka të gjitha paisjet për të gatuar ushqimet me gjerat që i keni marrë me vete.
Villa posedon enët dhe mjetet percjellëse të nevojshme për kuzhinë, kurse për ngrohje ka stufë te druve dhe ka qasje në 𝗧𝗩 dhe 𝗪𝗜𝗙𝗜.
𝐕𝐞̈𝐫𝐞𝐣𝐭𝐣𝐞:
Përdorimi i ujit dhe energjisë elektrike duhet shfrytëzuar me kujdes pasiqe energjia alternative që e grumbullojmë nga dielli është më efikase gjatë dites ,prandaj ju lusim që ta kurseni e sidomos gjatë natës!
Ju mirëpresim !
Kompleksi Turistik – 𝐆𝐮𝐫𝐢 𝐃𝐞𝐥𝐥𝐨𝐜𝐢𝐭
Aty ku lind dielli!

Services

  • 1 Natë- 149€
  • 2 Netë- 249€
  • 3 Netë- 399€
  • 7 Netë- 699€
From: 149.00 / Night
3 Adults 3 Children
82m2

Calendar

  • Available
  • Booked

Booking form

Other Rooms