OverView

Kati i parë posedon;
Në përdhesë :- sallon, kuzhinë, banjo dhe terasën rreth 35m2 , në katin e dytë ka 3 dhoma gjumi (secila prej tyre ka ballkonin me pamje magjepëse ) dy dhoma gjumi standarde dhe dhomën me dy shtretër për fëmijë.
Villa ka kapicetet prej 6 personash, të rritur dhe fëmijë.
Villa është gërshëtim i modernës me tradicionalën ku mbizotëron druri dhe është në harmoni me ambientin që e rrethon.
Villa ka të gjitha paisjet për përgatitjen e ushiqmeve duke filluar nga oxhaku klasik jashtë në terasë me të gjitha paisjet për grill si dhe kuzhina moderne brenda, ka të gjitha paisjet për të gatuar ushqimet me gjerat që i keni marrë me vete.
Villa posedon paisjet përcjellëse të domosdoshme si pirunjë , thika, lugë, gota, tenxhere e të gjitha që duhet t’i posedoj një shtëpi e banueshme, ka frigorifer dhe pllakë me gas për të zier kafen e mëngjesit , kurse për ngrohje ka stufë te druve dhe ka qasje në WIFI.
Vërejtje:
Përdorimi i energjisë elektrike duhet shfrytëzuar me kujdes pasiqe energjia alternative që e grumbullojmë nga dielli është më efikase gjatë dites ,prandaj ju lusim që ta kurseni e sidomos gjatë natës!

Kompleksi Turistik – GURI DELLOCIT
Ju mirëpresim !

Services

  • 1 Natë- 149€
  • 2 Netë- 249€
  • 3 Netë- 399€
  • 7 Netë- 699€
From: 149.00 / Night
6 Adults 3 Children
154m2

Calendar

  • Available
  • Booked

Booking form

Other Rooms