Rreth Ne

Mirësevini në Kompleksin Turistik “Guri Dellocit” aty ku bukuria natyrore , përkushtimi e puna jonë janë bashkuar per t’ju sjell një pushim të paharruar .

Lexo më shumë

RRETH NE

Mirësevini në Kompleksin Turistik “Guri Dellocit” aty ku bukuria natyrore,
përkushtimi e puna jonë janë bashkuar per t’ju sjell një pushim të paharruar .
Bujtina Mali
DISCOVER NEWS UPDATE

1 Tour / Motor (4 Orë)

RENT - 4X4 - MOTORS

80€

Adrenalinë dhe përjetim i një bote ndryshe!

Frymo lirshëm në freskinë e lartësive madhështore.

Bëhuni bashk me shokë dhe shijojeni zemrën e bjeshkeve të Sharrit , nxitoni sepse koha ikën shpejt e pendimi nuk është zgjidhje!

Shërbimi ynë i rezervimit online është shumë i thjeshtë

Na Kontaktoni në +383 49 211 807 ose Email info@guridellocit.com